PIQUE ADVANCED PRO 29 1

179 999 Kč

POKUD HLEDÁTE ŠPIČKOVÝ CELOODPRUŽENÝ XC SPECIÁL, MODEL PIQUE ADVANCED PRO 29 S KARBONOVÝM RÁMEM BY NEMĚL UNIKNOUT VAŠÍ POZORNOSTI. DÍKY PROMYŠLENÉ DÁMSKÉ XC GEOMETRII A SKVĚLÉMU ODPRUŽENÍ MAESTRO BUDE KARBONOVÝ PIQUE 29 VÝBORNÝM SPOLEČNÍKEM NEJEN PŘI NÁROČNÝCH CROSS-COUNTRY ZÁVODECH A MARATONECH, ALE TŘEBA I ZÁBAVNÉM SINGLETRACKU.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Karbonový rám Advanced Composite
Základem kola je ultralehký karbonový rám Advanced Composite – karbonová je i zadní stavba a horní vahadlo odpružení. Vysoká tuhost rámu je zárukou jeho vynikající efektivity – přesvědčíte se o tom od prvního šlápnutí do pedálů. Rámy Advanced Composite jsou vyráběné v našich vlastních továrnách a poskytují vynikající jízdní vlastnosti pro závodní a výkonnostní cyklistiku.

Moderní dámská XC geometrie
Dámská kola Liv v žádném případě nejsou pánská kola v dámském designu. Geometrie modelu Pique 29 plně využívá všech předností 29“ kol a také maximálně zohledňuje specifika ženského těla a stylu jízdy. Pokud jde o jízdní vlastnosti kola, Pique 29 výborně zrychluje, skvěle se ovládá, hravě si poradí s prudkými výjezdy a ve sjezdech i technických pasážích vás překvapí svou stabilitou.

Skvělé odpružení Maestro
Odpružení Maestro u tohoto modelu poskytuje zdvih 100 mm a stejným zdvihem disponuje i vidlice. Systém Maestro funguje na principu virtuálního (plovoucího) středu otáčení zadní stavby, odpružení je díky tomu plně aktivní a vysoce citlivé. Zároveň je eliminováno nežádoucí pohupování při šlapání, takže neztrácíte energii a jedete plynuleji, rychleji a s menší námahou.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com