LANGMA ADVANCED SL DISC DA

287 999 Kč

ZCELA NOVÁ LANGMA ADVANCED SL DISC, KTEROU SI OBLÍBILY VRCHAŘKY ZÁVISLÉ NA TĚŽKÝCH STOUPÁNÍCH I ZÁVODNICE WORLD TOUR TÝMŮ, JE PŘEPRACOVANÁ, ABY BYLA LEHČÍ, TUŽŠÍ A OKAMŽITĚ PŘIPRAVENÁ PŘIJMOUT VÝZVY ZÁVODNÍHO DNE.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Výkonnost lehká jako pírko
Srdcem Langmy je ultralehký rám z materiálu Advanced SL Composite, který jsme přestavěli s použitím delších kontinuálních dílů karbonových vláken pro vyšší tuhost celku, který je o 60 gramů lehčí.* V podobě Langmy získáte pohotově reagující kolo, které zrychluje okamžitě, pluje s pohodlím sobě vlastním po nerovných cestách a hrne se natěšeně do stoupání. Průhledný lak odhaluje karbonovou konstrukci rámu – Langma je stejně rychlá, jak vypadá. *V porovnání s první generací rámu Langma Advanced SL.

Intuitivní ovládání
Přepracováním vidlice Langma jsme dosáhli o 50 % vyšší boční tuhosti* pro přesné ovládání. Oversize hlavové složení a nová řídítka Liv Contact SLR vylepšují ovládání kola, aniž by zapomněli na aerodynamiku. Vidlice je navržena pro montáž Flat Mount třmenů kotoučových brzd, které přináší spolehlivý brzdný výkon za všech povětrnostních podmínek. Vidlice Langma poskytuje větší průchodnost pro pláště o šíři až 32 mm pro extra přilnavost. *V porovnání s první generací vidlice Langma Advanced SL.

Aerodynamická výhoda
Trubky moderního oválného tvaru se seříznutou zadní částí snižují aerodynamický odpor vzduchu ve větším úhlu, díky čemuž získáte cenné vteřiny na rovinách, ve sjezdech i v protivětru. Naše neúnavné testování a vylepšování inspirovalo vývoj nové celokarbonové sedlovky Variant SLR. Zcela nová konstrukce zapletených kol Cadex 36 Disc s vylepšenou aerodynamikou bočního odporu větru, pomůže ušetřit více wattů do závěrečného sprintu.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com